Vienintelį rungtynių įvartį 16-tąją minutę įmušė 18-metis Marcusas Rashfordas.

„United“ su 14 pergalių, 8 lygiosiomis, 8 pralaimėjimais ir 50 taškų užima šeštą vietą, o „City“ savo sąskaitoje turi 15 pergalių, 6 lygiąsias, 9 pralaimėjimus, 51 tašką bei rikiuojasi ketvirta.

Kitose rungtynėse „Southampton“ namie 3:2 (0:2) įveikė „Liverpool“ ekipą. Nors po pirmo kėlinio svečiai pirmavo 2:0, antrame kėlinyje šeimininkai varžovams užkūrė tikrą pirtį.

Iš pradžių Sadio Mane‘as uždirbo vienuolikos metrų baudinį, tačiau jį pramušė. Visgi netrukus futbolininkas atsigriebė ir 64-tą minutę įmušė įvartį.

Po 19 minučių Grazziano Pelle rezultatą išlygino, o varžovus 86-tą minutę nokautavo tas pats S. Mane‘as, įmušęs pergalingą įvartį (3:2).

„Liverpool“ ekipa turnyro lentelėje su 12 pergalių, 8 lygiosiomis, 9 pralaimėjimais ir 44 taškais rikiuojasi devintas, o „Southampton“ su 13 pergalių, 8 lygiosiomis, 10 pralaimėjimų ir 47 taškais – septintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)