Titulą ginantys „dryžuotieji“ namuose 1:0 įveikė „Sassuolo“ (44 tšk.) futbolininkus, užimančius septintą vietą.

Vienintelį ir pergalingą mačo įvartį 36-ą mačo minutę įmušė Paulo Dybala.

Ispanijos „Primera“ lygoje pergalę šventė aštuntą vietą užimanti „Malaga“ (36 tšk.). Ji 29 turo starto taip pat minimaliu skirtumu 1:0 palaužė naujokę „Gijon“ (24 tšk.) ekipą, besirikiuojančią priešpaskutinėje 19-oje pozicijoje. Vienintelio įvarčio autorius – Juanpi (25 min.).

Kiek solidesnę pergalę į savo sąskaitą įsirašė Berlyno „Herta“ (45 tšk.), savų žiūrovų akivaizdoje 2:0 nugalėjusi „Schalke 04“ () klubą. Abi šios komandos po 26 sužaistų mačų yra turnyro lentelės kaimynės ir rikiuojasi atitinkamai trečioje ir ketvirtoje vietose.

Nugalėtojams po įvartį pelnė Vedadas Ibisevičius (43 min.) ir Niklasas Starkas (65 min.).

Lygiosios užfiksuotos tik Prancūzijos „Ligue-1“ čempionate – antrą vietą užimantis „Monaco“ (52 tšk.) klubas namuose sužaidė 2:2 su „Reims“ (33 tšk.) futbolininkais, užimančiais tik 16-ą vietą. Tai buvo 30 turo rungtynės.

Šeimininkų gretose du kartus pasižymėjo Vagneris Love'as (5 ir 37 min.), o svečiams išlyginamuosius įvarčius pelnė Gaetanas Charbonnieris (11 min.) ir Diego (79 min.).

Vienintelis mačas sužaistas ir Anglijoje. Į FA taurės pusfinalį iškopė „Crystal Palace“ komanda, išvykoje 2:0 nukovusi antro diviziono „Reading“ ekipą.

Abu įvarčiai buvo įmušti tik pačioje rungtynių pabaigoje, kai šeimininkų narys Jake'as Cooperis buvi nubaustas antra geltona kortele ir išvarytas iš aikštės.

85-ą minutę 11 metrų baudinį realizavo Yohanas Cabaye, o jau trečią teisėjo pridėto laiko minutę pasižymėjo Fraizeris Campbellas

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)