K. Benzema įtariamas tuo, kad šantažavo ir reikalavo pinigų iš kito Prancūzijos rinktinės nario ir „Lyon“ klubo žaidėjo Mathieu Valbuena. Buvo skelbiama, jog K. Benzema ir keli jo bendrininkai (tarp jų ir dar vienas buvęs Prancūzijos rinktinės atstovas Djibrilas Cisse) šantažavo kolegą teigdami, kad turi vaizdo įrašą, kuriame futbolininkas užsiima seksu su mergina.

Pats „Real“ žaidėjas neigia padaręs ką nors neteisėto. Jam buvo uždrausta bendrauti su M. Valbuena, o tai reiškė, kad jie negalėtų būti vienoje komandoje. Bet apeliacinis teismas iš dalies panaikino kai kuriuos apribojimus.

Visgi traumą besigydantį K. Benzemą dar gruodį suspendavo pati Prancūzijos federacija. Draudimas galios tol, kol baigsis teisminis procesas.

Jeigu prancūzas būtų pripažintas kaltu, jis ne tik netektų galimybės pasirodyti prieš savo sirgalius Senojo žemyno pirmenybėse, bet ir sulauktų mažiausiai 5 metų kalėjimo bausmės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)