Šiam turnyrui kovotojas pradėjo ruoštis kartu su savo tėčiu ir treneriu Žydrūnu Jasiūnu tik gavęs kvietimą. Sportininkas ir treneris kaip visuomet prieš kovą drauge peržiūrėjo priešininko kovų įrašus, šį kartą jauniausias bušido kovotojas į ringą stos prieš lenkų kovotoją Konradą Czopwiczą.

Jaunasis kovotojas jau ne kartą stebino savo profesionalumu ir jėga sporto fanus, anot organizatorių, nors ir labai jaunas, tai sportininkas jau turintis didelį gerbėjų ratą, kurie noriai renkasi žiūrėti jaunojo kovotojo kovų didžiausiame šalies ringe.

„Džiaugiuosi, kad galime prisidėti prie jaunojo bušido talento augimo“, – liaupsių kovotojui negaili ir Lietuvos bušido federacijos prezidentas D. Simanaitis.

„Martyną treniruoju jau daugiau nei 10 metų, džiaugiuosi, kad jis motyvuotas ir su juo dirbti ganėtinai lengva, geriausia papildoma motyvacija – sporto stovyklos Tailande ir Olandijoje“, – apie darbą su sūnumi kalbėjo treneris ir tėtis Žydrūnas Jasiūnas.

Sporto klubo „Vendetta“ vadovas neslepia, kad treniruojant sūnų sunkiausia nugalėti tėviškus jausmus ir išlikti tik treneriu salėje, o namuose būti tik tėčiu.

Bušido kovotojas Martynas Jasiūnas pusę lūpų dalinasi savo planais baigus mokyklą išvykti ilgesniam laikui treniruotis į Olandiją ir JAV.

Martynas Jasiūnas ir stipriausi Lietuvos bušido kovotojai S. Maslobojev, K. Liukaitis, T. Pakutinskas, I. Barysas, H. Vikšraitis, D. Danyla, T. Jonkus, I. Osininas ir kiti jau kovo 19 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)