„Panašu į infarktą. Aš sužinojau, kad jis šliuožė slidėmis, grįžo namo ir pajuto skausmą širdies plote. Iškvietė greitąją, bet širdies darbo atgaivinti nepavyko. Aš niekada negirdėjau, kad jis būtų skundęsis širdimi. Gal būt jo žmona žinojo apie problemas“, - sakė R. Chabrijevas.

Vasario 3-ią dieną mirė RUSADA vykdomosios tarybos pirmininkas Viačeslavas Sinevas, kuris vadovavo organizacijai nuo 2008 iki 2010 metų.

N. Kamajevas, kaip ir kiti RUSADA vadovai, atsistatydino 2015 metų gruodį, kai Pasaulinė antidopingo agentūra (WADA) apkaltino Rusiją antidopingo taisyklių pažeidimu. WADA tyrimas atskleidė, kad RUSADA veikla neatitinka WADA kodeksui.

Tarptautinė lengvosios atletikos federacija (IIAF) diskvalifikavo Rusiją iš sporto dėl nuolatinio šios šalies sportininkų dopingo vartojimo. Rusai negali dalyvauti tarptautinėse lengvosios atletikos varžybose - tarp jų ir Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)