Italų nesėkmė – paskutinę sekundę

Po teroristinių išpuolių praėjusių metų lapkričio mėnesį Paryžiaus „Stade de France“ stadione įvyko pirmasis sporto renginys. 64 tūkst. sirgalių stebėjo neįtikėtina drama tapusį regbio spektaklį, kuriame Prancūzijos rinktinė 23:21 (10:8) išplėšė pergalę prieš autsaidere laikytą Italijos komandą.

Dramatiškose rungtynės ne kartą keitėsi pirmaujanti komanda, o net 16 taškų pelniusio Carlo Cannos vedama Italija turėjo progą išplėšti pergalę jau pasibaigus rungtynių laikui, bet paskutinis spyris koja į vartus buvo netikslus.

Prancūzijos rinktinėje rezultatyviausiai žaidė Julesas Plissonas su 8 taškais. Verta pažymėti, kad prancūzai prieš metus Italijoje iškovojo pergalę net 29:0.

Naujasis anglų treneris debiutavo pergalingai

Stebuklus su Japonijos regbininkais pasaulio čempionate išdarinėjęs treneris iš Australijos Eddie Jonesas sėkmingai debiutavo naujose pareigose – prie Anglijos rinktinės vairo.

Fiasko namuose vykusiose planetos pirmenybėse patyrę anglai po sunkios kovos išvykoje 15:9 (7:6) įveikė kovingąją Škotijos ekipą.

Po sėkmingos atakos anglai pirmajame kėlinyje pirmavo 7:0, bet du baudos smūgius atlikę škotai priartėjo iki minimumo 6:7. Antrame kėlinyje anglų žvaigždė Owenas Farrellas tolimais ir tiksliais spyriais dukart nubaudė škotus už taisyklių pažeidimus ir Anglija kiek nutolo 15:9. Rungtynių pabaigoje škotams nepavyko surengti lemiamos atakos ir jiems teko pripažinti svečių pranašumą.

Naudingiausiu mačo žaidėju pripažintas anglas Billy Vunipola.

Sekmadienį 16 val. Airijoje įvyks intriguojanti šeimininkų ir Velso akistata.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)