Derybos dėl naujo futbolininko kontrakto su Liverpulio klubu įstrigo, tad nepatenkintas įvykių eiga saugas vėl prakalbo apie išvykimą į kitą klubą.

Pirmadienio vėlų vakarą saugo agentas Straunas Marshallas prasitarė, jog derybos su UEFA Čempionų lygos laimėtojais vėl atsinaujino.

Romanas Abramovičius pradėjo domėtis Anglijos rinktinės žaidėju po to, kai Prancūzijos čempionas "Lyon" nesutiko parduoti savo saugo Mickaelio Essieno.

S.Gerrardo dabartinė sutartis su „FC Liverpool“ baigiasi po dviejų metų.

Antradienį "Livepool" klubas atmetė "Chelsea" pasiūlymą ir, kaip teigia Anglijos spauda, kaip atsaką į šį pasiūlymą dar labiau padidino S.Gerrardui siūlomą naują kontraktą. Anksčiau net kelis kartus atmetusiam pasiūlymus Liverpulio sirgalių numylėtiniui paskutiniais duomenimis buvo pasiūlytas naujas kontraktas iki 2009 metų. Pagal jį S.Gerrardas gautų 100 tūkstančių svarų sterlingų savaitinę algą.

Nors "Liverpool" strategas R.Benitezas teigė, jog S.Gerrardas galėtų likti Liverpulyje iki karjeros pabaigos, o vėliau, galbūt, tapti klubo vyriausiuoju treneriu, anglas neskuba priimti naujo pasiūlymo.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją