Prestižiškiausiame ir didžiausiame Europoje Tarptautinės brazilų džiudžitsu federacijos (angl. IBJJF) rengiamame čempionate medaliu pasipuošė „Fighter House / Roger Gracie Academy Kaunas“ klubo trenerio Donato Uktverio auklėtinė Julija Stoliarenko. Ji savo svorio kategorijoje pelnė bronzos apdovanojimą. Kitas klubo sportininkas Rimvydas Grinevičius kauniečiams pridėjo sidabro medalį.

Su pajėgiausiais kovotojais susirungė ir pats klubo treneris Donatas Uktveris. Jis pelnė net du apdovanojimus: savo svorio kategorijoje iškovojo sidabro medalį, o absoliutaus svorio kategorijoje – bronzos medalį.

Su bronzos medaliu iš čempionato į Lietuvą grįš ir Darius Rudzevičius iš Palangos. O kitas palangiškis Žydrūnas Drazdas parsiveš aukso medalį.

Šiame čempionate taip pat neblogai pasirodė Vilius Tarasevičius, Mažvydas Balčius, Tomas Juraitis, Matas Stebuliauskas, Simonas Kaunas ir Lietuvos brazilų džiudžitsu federacijos prezidentas Marius Gudas.

Europos brazilų džiudžitsu čempionatas kasmet rengiamas daugiau nei dešimt metų. Praėjusiais metais lietuviai jame taip pat pasirodė puikiai ir į Kauną bei Klaipėdą parsivežė keturis medalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)