Lietuvių gretose rezultatyviausias buvo Skirmantas Plėta, pelnęs 9 varčius. 4-is pridėjo Rolandas Bernatonis, po 3 – Mindaugas Dumčius ir Karolis Stropus. Vaidas Trainavičius 2 kartus sėkmingai atakavo varžovų vartus, o Šarūnas Sakalauskas, Marius Kairys, Tadas Stankevičius ir Lukas Juškėnas – po 1.

Varžovų gretose 6 įvarčius pelnė Zeinas, 4 - Elahmaras.

Po švenčių Lietuvos rinktinė ir toliau ruošis artėjančioms atrankos į 2017 m. pasaulio čempionatą kovoms. Gruodžio 28-30 dienomis rinktinė išvyks į tarptautinį turnyrą Lenkijoje. Kol kas dar nepatvirtinti šio turnyro dalyviai, tačiau tikimasi, kad jame dalyvaus antrosios Lenkijos ir Norvegijos rinktinės bei Liuksemburgo nacionalinė ekipa.

Po šios išvykos Lietuvos rinktinė grįš į Lietuvą ir tęs pasiruošimą svarbiausioms kovoms. Prie ekipos turėtų prisijungti ir rinktinės lyderiai rungtyniaujantys užsienyje. Sausio pradžioje atrankoje į pasaulio čempionatą pirmojoje grupėje Lietuvos rankininkų laukia lemiamos kovos. Po pergalės prieš Kosovą ir lygiųjų su Bosnija ir Hercegovina, šiuo metu grupėje lietuviai užima pirmąją vietą. Sausį jiems teks du kartus žaisti su Slovakijos ekipa ir po kartą su Bosnija ir Hercegovina bei Kosovu.

Lietuvos rinktinės atrankos į pasaulio čempionatą rungtynių tvarkaraštis:

Sausio 7 d. Lietuva – Slovakija (Kauno sporto halė)

Sausio 9 d. Slovakija – Lietuva (Hlodovecas)

Sausio 13 d. Lietuva – Kosovas (Kauno sporto halė)

Sausio 17 d. Bosnija ir Hercegovina – Lietuva (Tuzla).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)