Per Anglijos „Premier“ lygos čempionato praėjusio šeštadienio (gruodžio 5 d.) rungtynes su Londono „West Ham“ ekipa 31-erių B. Schweinsteigeris kaire alkūne smogė varžovui Winstonui Reidui. Tuo metu „United“ žaidėjai atliko baudos smūgį į priešininkų vartus.

Susitikimas Mančesterio „Old Trafford“ stadione baigėsi be įvarčių 0:0. Teisėjai incidento aikštėje nepastebėjo, bet jį užfiksavo vaizdo kameros.

B. Schweinsteigeris praleis „Manchester United“ klubo rungtynes su „Bournemouth“, „Norwich“ ir „Stoke“ futbolininkais, bet jis jau sugrįš principiniam mačui prieš Londono „Chelsea“ ekipą.

Rungtynių teisėjas Markas Clattenburgas po incidento perspėjo abu žaidėjus, bet to nepaminėjo dvikovos protokole. Trijų nepriklausomų teisėjų komisija peržiūrėjo vaizdo įrašą ir nutarė, kad B. Schweinsteigerio elgesys buvo vertas raudonos kortelės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)