Alytaus „Almeida-Stronglasas“ – Šiaulių „SM Dubysa-Gubernija“

Jau pirmoje dvikovoje užfiksuotas netikėtas rezultatas. Alytuje šių dviejų komandų rungtynes baigėsi lygiosiomis 25:25 (12:11). Lygos rungtynėse toks rezultatas alytiškiams, ko gero, būtų prilygintas tragedijai. Šiuo atveju bus galimybė pasitaisyti atsakomosiose rungtynėse penktadienį Šiauliuose, kuriose šeimininkai, pastaruoju metu demonstruojantys gerą formą ir lygos rungtynėse iškovojo tris pergales iš eilės, turės savų planų.

Pirmose rungtynėse juos į priekį vedė nuolatiniai komandos lyderiai Gabrielius Virbauskas ir Mindaugas Nakvosas, pelnę po 6 įvarčius. Aivaras Budrys atliko 5 tikslius metimus. Šeimininkų gretose taip pat išsiskyrė lyderiai. Gintautas Adamkevičius įmetė 7 įvarčius, Aurelijus Sabonis ir Žygimantas Misevičius – po 6.

Vilniaus „VHC Šviesa“ – HC Vilnius

Jau ne pirmą sezoną taurės burtai suveda šias dvi Vilniaus ekipas. Šiemet pirmame ekipų susitikime prapliupo įvarčių lietus, kuris palankesnis buvo svečiuose žaidusiai HC „Vilnius“ ekipai – 32:37 (19:18).

Kaip visada „Šviesos“ gretose sunkiai sustabdomas buvo Valdas Drabavičius, kuris pelnė 12 įvarčių. Lukas Balbierius įmetė 6, Laurynas Pacevičius – 5 įvarčius.

Nugalėtojus į priekį tempė Šarūnas Sakalauskas, sumetęs 10 tikslių metimų. Martynas Žala pasiekė 8 įvarčius, Marius Panavas – 5. Atsakomos komandų rungtynės vyks šeštadienį.

Kiti dalyviai

Pasvalio „Kuranos-SM“ ir Kauno „Granito-Kario“ poros kovos dar neprasidėjo. Pirmos ir antros rungtynės vyk šeštadienį ir sekmadienį. Primename, kad į pusfinalį, nusišypsojus burtams, be kovos pateko šalies čempionai Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją