Kiek ankščiau į Naująją Zelandiją išvyko tempo rungčių dviratininkės. Aušrinė Trebaitė ir Edita Mazurevičiūtė jau stengiasi aklimatizuotis ir treniruojasi Kembridžo mieste.

Europos čempionato bronzos medalį iškovojusi A. Trebaitė sieks surinkti reikiamus taškus kovoje dėl vietos 2016 metų Rio de Žaneiro (Brazilija) olimpinėse žaidynėse. Panevėžietei per paskutinius startus reikia užimti aukštas vietas, norint tikėtis vietos ateinančių metų vasaros olimpiadoje.

„Jaučiuosi gerai, forma normali, bet omniume daug ką lemia ir sėkmė. Europos čempionate pirmoje skrečo rungtyje pavyko nuvažiuoti ir taip iškovoti taškų maksimumą. To paties pakartoti Kolumbijoje nepavyko, buvau pagauta iki finišo likus kiek daugiau nei dviem ratams“, - cycling.lt pranešime cituojama A. Trebaitė.

Antrame pasaulio treko taurės etape Naujojoje Zelandijoje dalyvaus ir trys Lietuvos treko sprinteriai. Simona Krupeckaitė, Vasilijus Lendelis ir Miglė Marozaitė prie likusios komandos prisijungs po savaitės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją