Geriausiai sekėsi Alenksandrai Golovkinai, kuri ketvirtadienį laisvojoje programoje (81,26 balo) buvo keturiolikta ir bendroje įskaitoje su 124,65 balo pakilo į tryliktą vietą iš keturioliktosios, kurioje buvo po trumposios programos.

Tik dvidešimta (62,74 balo) laisvojoje programoje likusi Elžbieta Kropa galutinėje įskaitoje su 104,95 balo iš šešioliktosios pozicijos smuktelėjo į dvidešimtąją, o Deimantė Kizalaitė ir laisvojoje programoje (54,39), ir galutinėje rikiuotėje su 89,10 balo liko paskutinė – 22-a.

Moterų varžybas laimėjo rusė Marija Sockova (186,30 balo), antrąją vietą užėmė Kazachstano čiuožėja Jelizaveta Tursinbajeva (174,87 balo), o trečioji vieta atiteko amerikietei Tyler Pierce (171,72 balo).

Kur kas geriau suaugusiųjų varžybose sekėsi porinio čiuožimo atstovams Godai Butkutei ir Nikitai Jermolajevui, kurie užėmė ketvirtą vietą.

Penktadienį Taline prasidės antroji „Tallin Trophy“ varžybų dalis – jaunių (Advanced Novice, 10-15 m. amžiaus) ir jaunimo (Junior 13-19 m. amžiaus) grupių varžybos. Jaunimo varžybų merginų kategorijoje kartu su dar 32 varžovėmis dalyvaus mokyklos sportininkės Kamilė Linauskaitė ir Ieva Mikelionytė, o jaunių (Advanced Novice) kategorijoje – Paulina Ramanauskaitė, kuriai teks varžytis net su 57 sportininkėmis iš kitų šalių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją