Svetainės goal.com teigimu, R. Abramovičius nenori atsisakyti J. Mourinho paslaugų dėl to, kad du rimčiausi kandidatai pakeisti portugalą – Josepas Guardiola ir Diego Simeone – sezono viduryje nėra linkę palikti savo dabartinių darboviečių ir prisijungti prie Londono ekipos.

Pastaruoju metu buvo pasirodę pranešimų, kad „Chelsea“ žaidėjai atsuko treneriui nugaras, o komandos savininkas apsvarstys variantus šios pertraukos metu. Panašu, kad R. Abramovičius norėtų atleisti J. Mourinho, nepaisant didelės kompensacijos, kurią turėtų išmokėti treneriui ir jo asistentams.

J. Guardiolos sutartis baigiasi vasarą, o kai kurie šaltiniai teigia, kad vasarą į „Premier“ lygą norėtų keltis ir D. Simeone. Bet nė vienas iš jų sezono viduryje į „Chelseą“ tikrai nesikels. Pasak spaudos, nesėkmingo sezono viduryje į klubą nenori keltis ir Carlo Ancelotti, tad buvo pasirodę spekuliacijų, kad laikinuoju treneriu iki sezono galo bus paskirtas Guusas Hiddinkas, kuris vasarą paliko Olandijos rinktinės postą.

Visgi atrodo, kad J. Mourinho bus suteikta daugiau laiko pademonstruoti geresnius rezultatus ir bent jau dabar treneris lieka savo poste. Tiesa, komandos vadovybė akivaizdžiai parodo, kad tokie rezultatai ir komandos valdymas jų absoliučiai netenkina.

Portugalas per likusį sezono laikotarpį privalės netik pataisyti klubo rezultatus, bet ir surasti bendrą kalbą su žaidėjais bei pagerinti ekipos įvaizdį, kuriam smarkiai atsiliepė daktarės Evos Carneiro atleidimas. Neįvykdęs šių reikalavimų, J. Mourinho geriausiu atveju gali tikėtis, kad išliks „Chelsea“ strategu iki sezono pabaigos.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)