Tarp dalyvių - visi geriausi šiuo metu Lietuvoje besitreniruojantys plaukikai. Anykščiuose varžysis Lietuvos plaukimo rinktinės nariai – anykštėnas Giedrius Titenis, panevėžiečiai Danas Rapšys ir Andrius Šidlauskas, vilnietis Povilas Strazdas, kauniečiai Gytis Stankevičius ir Deivydas Margevičius. Jiems - tai gera repeticija prieš Europos plaukimo 25 metrų baseine čempionatą Netanijoje (Izraelis, gruodžio 2-6 d.).

Atvykę į baseiną „Bangenis“ žiūrovai išvys daug atkaklių kovų. Vietinius aistruolius labiausiai domins, ar šiuo metu geriausiam šalies plaukikui G. Titeniui pavyks namų baseine jo mėgstamose plaukimo krūtine rungtyse aplenkti vasarą pasaulio ir Europos jaunimo čempionatuose puikiai plaukusį A. Šidlauską. Įdomu bus stebėti ir sprinto vyrų, moterų ir mišrias estafetes 4x50 m.

Azartiškas, įdomias LPF taurės varžybas bus galima pamatyti atvykus į Anykščių baseiną „Bangenis“ (Ažupiečių g. 1 A) lapkričio 13 d. (penktadienį) nuo 10 val. ir lapkričio 14 d. (šeštadienį) nuo 9 val. Įėjimas nemokamas.

Varžybų programa:

Lapkričio 13 d., penktadienis:

10 val. - parengiamieji plaukimai ir estafečių plaukimo finalai;
17 val. - pusfinalių ir finalų plaukimai.

Lapkričio 14 d., šeštadienis:

9 val. - parengiamieji plaukimai ir estafečių plaukimo finalai;
17 val. - pusfinalių ir finalų plaukimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją