18 valandą prasidėsiantį finalo susitikimą tiesiogiai transliuos „Sport1“ ir „Sport1 HD“ televizijos.

Kas ketverius metus vykstančiose planetos pirmenybėse šiais metais dalyvavo 20 rinktinių, suskirstytų į keturias grupes. Milžiniško sporto gerbėjų susidomėjimo sulaukusiose varžybose per 46-ias iki šiol sužaistas rungtynes apsilankė beveik pustrečio milijono žiūrovų. Nepaisant aistringo sirgalių palaikymo, šis turnyras tapo pirmuoju, kuriame šeimininkai ir buvę čempionai neperžengė pirmojo etapo barjero. 2003-iaisiais triumfavę anglai šįkart grupės varžybose nusileido Australijai ir Velsui, liko treti ir nepateko į ketvirtfinalį.

Tuo metu australams sėkmingas pasirodymas A grupėje tapo tik pradžia. Ketvirtfinalyje po itin atkaklios kovos minimaliu rezultatu nugalėjusi Škotijos komandą (35:34) Australijos rinktinė rungtynėse dėl vietos finale 29:15 vėliau užtikrintai įveikė Argentiną.

Kol kas visas šešias pergales šių metų pirmenybėse iškovojusi Australija dėl aukso susigrums su taip pat nė karto nesuklupusia Naująja Zelandija. „All Blacks“ pravardžiuojama rinktinė ketvirtfinalyje įspūdingu rezultatu 62:13 sutriuškino prancūzus, o pusfinalyje 20:18 palaužė Pietų Afrikos ekipos pasipriešinimą.

Tiek Australijos, tiek Naujosios Zelandijos komandos pasaulio čempionato finale žais jau ketvirtą kartą ir abi yra iškovojusios po du trofėjus. Viena iš jų jau šeštadienį taps pirmąja nacionaline regbio rinktine pasaulio istorijoje, iškovojusia tris pasaulio čempionų titulus.

Finalo rungtynes galėsite stebėti spalio 31-ą dieną, šeštadienį, 18 valandą tiesiogiai per „Sport1“ ir „Sport1 HD“ televizijasĄ

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)