Sekmadienį „La Palmas“ svečiuose net 0:4 pralaimėjo „Getafei“ ir dvidešimties komandų turnyre su 5 taškais užima vos devynioliktą vietą – 1 pergalė, 2 lygiosios ir 5 pralaimėjimai (įvarčiai 6:13).

61-erių metų P. Herrera, kuriam anksčiau teko treniruoti Saragosos „Real“, Vigo „Celta“ futbolininkus ir dirbti Rafaelio Benitezo asistentu „Liverpool“ (Anglija) klube, praėjusiame sezone padėjo Kanarų salų „Las Palmas“ komandai po 13 metų pertraukos sugrįžti į Ispanijos futbolo elitą.

„Klubas nusprendė atsisakyti P. Herreros ir jo asistento Angelo Rodriguezo paslaugų po skaudaus (0:4) pralaimėjimo aštuntojo turo mače „Getafe“ futbolininkams. Akivaizdu, kad ekipai reikalingas naujas impulsas“, – teigiama komandos svetainėje internete.

Vyriausiojo trenerio pareigos buvo patikėtos 57-erių metų Enriquei Setienui Solarui, kuris per savo futbolininko karjerą saugo pozicijoje žaidė Santandero „Racing“, Madrido „Atletico“ ir „Logrones“ gretose bei trissyk atstovavo Ispanijos nacionalinei rinktinei.

Trenerio pareigose 2001-2002 metų sezone jam pavyko su „Racing“ iškopti į Ispanijos futbolo elitą bei teko dirbti Ekvatoriaus Gvinėjos nacionalinės futbolo rinktinės vyriausiojo trenerio pareigose.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją