Bokso kova bušido ringe

„Viename iš populiariausių Lietuvoje sporto renginių „Bushido Hero's Series 2015“ pristatysime ir kovinių sporto šakų pradininką - olimpinę sporto šaką boksą. Vilniaus „Siemens“ arenoje kovos du tituluoti boksininkai, kuriuos retai galima išvysti kovojančius Lietuvoje. Kas tie boksininkai – tegul lieka paslaptis, juos atskleisime po pasaulio bokso čempionato, kuriame bus kovojama ne tik dėl medalių, bet ir dėl olimpinių kelialapių“, – sako Lietuvos bokso federacijos prezidentas Darius Šaluga.

Ne ką mažiau intriguoja ir kitos kovos

Vakarą vainikuos kovo mėnesį vykusio bušido turnyro finalinė dvikova: rumunas Robertas Dorinas prieš lietuvį Sergejų Maslobojevą. Kovotojai susikaus „Grand Prix“ finale dėl pusiau sunkaus svorio kategorijos čempiono titulo, kuris dėl lietuvio rankos traumos neįvyko pavasarį.

Ringe taip pat išvysime Julių Mocką, kuris po pergalingo pasirodymo Moldovoje, kovojęs aštuonetuose, laimėjo kelialapį į finalą Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)