Dar gegužės 23-ią „Žalgirio“ futbolininkai LFF taurės finale susitiko su Klaipėdos „Atlantu“, o įveikę jį rezultatu 2:0 (0:0) iškovojo rekordinį ketvirtą iš eilės titulą. To nėra pavykę padaryti nė vienai Lietuvos komandai.

Šį kartą žalgiriečiai turės galimybę dar kartą pagerinti savo pačių nustatytą rekordą ir kovą dėl jau penkto titulo iš eilės pradės nuo penkto etapo – aštuntfinalio. Šioje turnyro stadijoje prie kovų taip pat prisijungs dar kelios „SMScredit.lt A lygos“ komandos: Kauno „Stumbras“, „Klaipėdos granitas“, „Šiauliai“, „Trakai“, Marijampolės „Sūduva“ ir Klaipėdos „Atlantas“.

Dėl Pakruojo „Kruojos“ pasitraukimo iš Lietuvos čempionatų, komandai, kuriai teks poroje varžytis su šia ekipa, bus įskaityta pergalė techniniu rezultatu 3:0.

Kitų ekipų, galinčių patekti į penktą LFF taurės etapą, poros:

Tauragės „Tauras“ – Vilniaus MRU;
TelšiųDžiugas“ – Kėdainių „Nevėžis“;
Kazlų Rūdos „Šilas“ – Jonavos „Lietava“;
FBK „Kaunas“ – Kauno „Spyris“;
Vilniaus „Prelegentai“ – „Panevėžys“;
Druskininkai“ – Gargždų „Banga“;
Gargždų „Pramogos SC-Taškas“ – „Visaginas“;
Radviliškio Lokomotyvas“ – Utenos „Utenis“.

„Žalgirio“ varžovas ir kitos aštuntfinalio poros paaiškės rugsėjo 24-ą dieną, kuomet vyks burtų traukimo ceremonija. Ji prasidės 13 valandą LFF stadiono patalpose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)