Šį šeštadienį Garliavos sporto centre vyks Lietuvos rankinio supertaurės rungtynės į kurias įėjimas nemokamas, tačiau norintys galės įsigyti bet kokios vertės bilietą, o visi surinkti pinigai bus perduoti B. Vaišnienės-Kavaliūnės gydymui. Minėtus bilietus bus galima įsigyti rungtynių vietoje. Tokia pati akcija bus kartojama spalio 11 d., kuomet į Lietuvą žaisti rungtynių su Lietuvos nacionaline komanda atvyks pasaulio elite esanti Norvegijos moterų rinktinė.

Lietuvos rankinio federacijos prezidentas Antanas Skarbalius informavo, kad federacija kreipėsi į Sveikatos apsaugos ministeriją su prašymu skirti reikiamą gydymą sunkiai sergančiai trenerei. Ministerija atsakyme rašoma, kad dirbama pagal esamą tvarką, tačiau ieškoma būdo padėti B. Vaišnienei-Kavaliūnei ir kol kas ši istorija nėra baigta.

Primename, kad dėl supertaurės kovos moterų Kauno „Acme-Žalgiris“ ir Garliavos „HC Garliava SM-Cascada“ bei vyrų Klaipėdos „Dragūno“ ir Kauno „Granito-Gaja-Kario“ ekipos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)