„Galima drąsiai teigti, kad šis naktinis moterų bėgimas jau tapo kasmetine tradicija, pritraukiančia vis daugiau bėgimo ir aktyvaus gyvenimo būdo entuziasčių. Šeštadienį moterys šėlo iš peties!“ – sako renginio iniciatorė, sporto prekių gamintojos „Nike“ prekės ženklo atstovė Lietuvoje Milda Monstavičiūtė.

„Džiaugsmas moterų akyse yra didžiausias paskatinimas kasmet stengtis dar labiau ir naktinį bėgimą paversti visiems metams energijos pakraunančiu užtaisu“.

Vilniaus Rotušės aikštėje įkurtoje specialioje renginio zonoje prieš bėgimą merginų laukė daug pramogų, staigmenų ir mažų dovanėlių, gerą nuotaiką palaikė kubietiškos muzikos ritmus grojantys „Parranda Polar“.

Likus 15 minučių iki starto apšilimo treniruotę vedė „Impuls“ treneris Tadas Pocius, o 21 val. tūkstančiai moterų, pasipuošusių specialiai renginiui kurtais marškinėliais, išbėgo į Vilniaus gatves. Nors šiame bėgime rezultatas nėra svarbiausias, greičiausios bėgikės – sesės Milda ir Monika Vilčinskaitės (distanciją įveikė per 18:35 min.) ir Aina Jonaitė (19:01 min.) – gavo specialias partnerių dovanas. Visos bėgikės, pasiekusios finišą, pasipuošė medaliais.

Visų moterų bėgimo rezultatus galima rasti ČIA.

Renginio organizatoriai džiaugiasi renginio sėkme ir garantuoja, kad renginys vyks ir kitais metais, o dalyvių skaičius tikrai didės.

Naktiniai „Nike“ moterų bėgimai jau ne pirmą kartą vyksta didžiausiuose pasaulio miestuose – jų sąraše tokie megapoliai kaip Londonas, Paryžius, Amsterdamas, Berlynas ir kt. Pernai Lietuvoje bėgo beveik 2 tūkst. moterų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)