„Labai daug galvojome apie paskutinį pralaimėjimą Klaipėdoje, nes tada praleidome net keturis įvarčius. Mes būsime labai motyvuoti šiame mače, nes mes turime atsirevanšuoti. Atėjo laikas pasiekti geresnį rezultatą ir parodyti viską, ką sugebame.

Tai nebus tiesiog rungtynės. Sieksime keršto. Nesvarbu, kurie žaidėjai bus įtraukti į komandos sudėtį, visi jie į aikštę žengs susikoncentravę šimtu procentų ir degs noru nugalėti varžovus“, - žodžių į vatą nevyniojo gynėjas.

Žalgirietis pasakojo, kad komanda šioms rungtynėms ruošiasi ypač atsakingai: treniruotės vyksta po du kartus per dieną, o visi žaidėjai dega noru nugalėti, todėl pirmadienį motyvacijos nestigs nė vienam.

„Kuo svarbesnės laukia rungtynės, tuo labiau esame motyvuoti jose nugalėti. Tačiau mes esame profesionalai, todėl kiekvieną kartą į aikštę žengiame lyg į paskutinį mūšį.

Tikiuosi, kad šiose rungtynėse pavyks išlaikyti „sausus“ vartus, o kadangi turime gerus puolėjus, tai jie pelnys pakankamai įvarčių. Aišku, negaliu teigti, kad privalome tai padaryti, bet galiu pažadėti, kad stengsimės iš visų jėgų, kad pasirodytume geriau, nei varžovai“, - sakė S. Kerla.

Po pertraukos čempionate „Žalgirio“ ir „Atlanto“ komandos yra sėkmingiausiai žaidžiančios ir ilgiausiai pralaimėjimo nepatyrusios ekipos „SMScredit.lt A lygoje“. Klaipėdiečiai nepralaimėjo jau šešiose rungtynėse iš eilės, o „Žalgirio“ futbolininkai po pertraukos iškovojo keturias, o iš viso – šešias iš eilės pergales.

Revanšo atveju žalgiriečiai dar labiau padidintų atotrūkį nuo trečioje turnyro vietoje esančio „Atlanto“. Pergalės atveju komandas skirtų jau 19 taškų praraja.

Jau dabar 24-o turo perlu vadinama dvikova tarp „Žalgirio“ ir „Atlanto“ įvyks rugpjūčio 24-ą dieną. Mačas Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione prasidės 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)