Kol „Velomaratono“ organizatoriai pluša prie svarbiausių klausimų, renginio partneriai įrodinėja, kad jie šiemet – itin dosnūs. Bendrovė „Amway“ skelbia naują iniciatyvą, kviečia suburti kuo didesnę savo miesto komandą bei laimėti savo bendruomenei riedlenčių parką. Jo įrengimui renginio partneris paaukos 5000 JAV dolerių.

Norintys tapti pasirinkto miesto komandos nariu, registruodamiesi skiltyje „KOMANDOS PAVADINIMAS“ privalo parašyti frazę „NUTRILITE KOMANDA“ bei nurodyti miesto, kuriam atstovaus arba kurį parems, pavadinimą.

Didieji miestai šiame konkurse nedalyvauja – jis skirtas miestams ir miesteliams, turintiems ne daugiau kaip 50 000 gyventojų. Jei jūsų mieste yra daugiau kaip 50 000 gyventojų, jūs galite registruotis į bet kurio pasirinkto miesto komandą ir taip jį paremti. Konkurso nugalėtoja taps ta „NUTRILITE“ komanda, kuri suburs daugiausiai dalyvių, o laimėtoju tapęs miestas įgis teisę savo bendruomenei įrengti riedlenčių parką. Miestą-nugalėtoją „Velomaratono“ organizatoriai paskelbs renginio uždarymo ceremonijoje.

„Velomaratono“ organizatoriai susisieks su laimėjusio miesto valdžios įstaigomis ir aptars riedlenčių parko įrengimo procesą. Nugalėjusiam miestui 5000 JAV dolerių čekį bendrovės „Amway“ atstovai ir „Velomaratono“ organizatoriai oficialiai perduos to miesto rotušėje. Planuojama, kad riedlenčių parkas bus įrengtas 2016 metų gegužės mėnesį.

„Amway“ oficialiu „Velomaratono“ rėmėju yra trečius metus iš eilės. Bendrovė tradiciškai siekia paremti jaunuosius sportininkus. Pernai „Amway“ savo paramą skyrė jaunimo centrui „Kablys“, kuris yra vienintelis ir didžiausias Lietuvoje uždaras ekstremalių sporto šakų parkas, buriantis sportuoti jaunus ir perspektyvius riedlentininkus, riedutininkus bei BMX dviratininkus.

Riedlentės ir BMX dviračių sportas yra mėgstamos Lietuvos jaunimo sporto šakos. Jos skatina aktyvią bei sveiką gyvenseną, jaunimo užimtumą. Deja, dauguma riedlenčių parkų veikia tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose, o mažų miestų vaikams ir paaugliams tenka važinėtis gatvėmis ar kitose netinkamose vietose. Todėl šįmet visą dėmesį bendrovė skirs mažų miestų rėmimui ir jų laisvalaikio infrastruktūros gerinimui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją