Tai pirmas šių metų etapas, kuomet R. Navardauskas turėjo gerą progą pakovoti dėl pergalės. Lietuvis paskutiniuose kilometruose buvo ir lyderis, tačiau finišo sprinto metu praleido į priekį penkis varžovus.

Šešta vieta yra geriausias R. Navardausko rezultatas šių metų „Tour de France“ lenktynėse.

15-o etapo finišo sprinte triumfavo „Lotto-Soudal“ komandos atstovas vokietis Andre Greipelis. Trečią etapą šiemet laimėjęs dviratininkas 183 km distanciją įveikė per 3 val. 56 min. 35 sek. Antras finišo liniją kirto vokietis Johnas Degenkolbas, trečias - norvegas Alexanderis Kristoffas.

Bendroje įskaitoje lyderiu liko Chrisas Froome'as iš „Sky“ komandos, kuris 15-ame etape taip pat buvo pagrindinėje grupėje ir finišavo 23-ias. Didžiosios Britanijos lenktynininkas 3 min. 10 sek. lenkia „Movistar“ komandos atstovą iš Kolumbijos Nairo Quintaną. Trečią vietą užimantis Tejay'us van Garderenas („BMC Racing“) nuo lyderio atsilieka 3 min. 32 sek.

R. Navardauskas bendroje įskaitoje iš 157-os vietos pakilo į 149-ąją. Nuo lyderio C. Froome'o lietuvis atsilieka 2 val. 25 min. ir 20 sek.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)