Trys kitos mūsų sportininkės – Paulina Bajorūnaitė ir Jūratė Marclay, pelniusios atitinkamai 4 ir 3 pergales iš 6, bei Agnė Švelnienė nugalėjusi 2 priešininkes iš 5, iškovojo teisę tęsti varžybas atkrintamosiose.

Šio etapo pirmame rate A. Švelnienė 15:10 įveikė venesuelietę Elianą Lugo, P. Bajorūnaitė, užsitikrinusi aukštą varžybų reitingą, kovą praleido ir iš karto pateko į antrąjį ratą, o J. Marclay 11:15 teko pripažinti britės Corinnos Lawrence pranašumą.

Antrasis ratas lietuvėms buvo lemtingas – A. Švelnienė 13:15 nusileido prancūzei Coraline Vitalis, o P. Bajorūnaitė 7:15 šveicarei Tiffany Geroudet.

Bendroje įskaitoje tarp 160 dalyvių P. Bajorūnaitė užėmė 71-ą, A. Švelnienė – 89-ą, J. Marclay – 104-ą, o V. Ažukaitė – 140-ą vietą.

Vyrų varžybų pogrupiuose mūsiškiams sekėsi panašiai – tiek Javgenijus Stalmakovas, tiek Tomas Makarovas, laimėję po 3 kovas iš 6, užsitikrino vietas atkrintamosiose varžybose.

Pirmame šio etapo kovų rate J. Stalmakovas 15:14 nugalėjo meksikietį Dario Ibarrą, o T. Makarovas 15:12 įveikė daną Frederiką von der Osteną.

Deja, vyrams, kaip ir moterims, antrasis kovų ratas buvo lemtingas. Jame T. Makarovas 9:14 nusileido danui Patrickui Jorgensenui, o J. Stalmakovas 11:15 pralaimėjo egiptiečiui Mohannadui Saifui.

Galutinėje įskaitoje tarp 199 dalyvių T. Makarovas užėmė 81-ą, o J. Stalmakovas – 93-ą vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją