„Šiek tiek bijojome, kad dviejų valandų gali būti šiek tiek per daug, tačiau matydami vaikų akis, jaučiamės pakylėti“, – sakė Lietuvos graplingo federacijos prezidentas K.Smirnovas, kurio programoje netrūko ir graplingo mokomosios medžiagos.

„Toli gražu tai nėra pirma akcija, kurioje mes su broliais dalyvaujame. Turime ne pavyzdį, kai po tokių trumpų stovyklų, esame vaiką ištraukę iš gatvės ir jie dabar yra tapę labai gerais sportininkais.

Matydamas vaikų akis, iš esmės, galiu pasakyti, kuriam tereikia mažo paskatinimo, kad jo gyvenimas pasuktų teigiama linkme. Galiu drąsiai pasakyti, kad man didžiausias karjeros įvertinimas yra ne pergalės prieš kažkurį varžovą, o kiekvienas iš gatvės ištrauktas vaikas“, – pasakojo ne vieną bušido žvaigždę per savo karjerą įveikęs K.Smirnovas.

Akcijoje „Mes visi esame saulės vaikai“ dalyvavo 40 Šakių rajono jaunuolių. Jie buvo supažindinti su pirmąja medicinine pagalba, dalyvavo brolių Smirnovų parengtoje treniruotėje bei dalyvavo sportinėse varžybose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)