Iki šiol lietuvius atpažinti buvo labai paprasta, nes Europos komandų aprangose dominuoja mėlyna, raudona ir balta, todėl labai išsiskyrėme, o dabar reikia atkreipti dėmesį ir į užrašą, nes galima lengvai apsirinkti ir supainioti LIETUVĄ su PORTUGAL. Jei taip atsitiktų, esame tikri, jog portugalas maloniai atsakys į lietuvišką pasisveikinimą – atmosfera kaimelyje labai draugiška.

Į Baku jau atskrido triatlonininkas Tautvydas Kopūstas. Rytą, kol sportininkas ilsėjosi, pavyko pakalbinti jo treneri Vidmantą Urboną.

„Kelionė praėjo gerai, Tautvydas dabar ilsisi, vėliau turėsime lengvą treniruotę – bėgimas, baseinas, dviratis. Daug treniravomės iki atvykstant, tad dabar svarbu gerai pailsėti. Tautvydo laukia rimtas išbandymas, jis pirmą kartą dalyvaus tokio lygio varžybose ir rungsis su labai patyrusiais sportininkais. Tikiuosi, kad jis pasieks geriausią savo laiką ir sėkmingai finišuos“, – sakė 20-mečio triatlonininko treneris. T. Kopūsto startas jau šį sekmadienį (birželio 14 d.).

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) darbuotojai ketvirtadienį pasitiks komandos vėliavnešį gimnastą Roką Guščiną, gimnastę Vaidą Žitnevičiūtę, baidarininkus Edviną Ramanauską, Aurimą Lanką, Igną Navakauską, Andrejų Olijniką, Ričardą Nekrošių, Anelę Šakalytę ir kanojininką Henriką Žustautą. Baidarių ir kanojų irklavimo sporto šakos atstovai Baku esančiame sportininkų kaimelyje pabus tik vieną dieną. Penktadienio rytą jie išvažiuos į bazę Mingečevyre, kur vyks varžybos ir yra specialiai baidarininkams ir kanojininkams įrengtas kaimelis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją