Šeštadienį vienetų varžybų finale 33-ejų metų JAV tenisininkė per dvi valandas trijuose setuose – 6:3, 6:7 (2:7), 6:2 – nugalėjo tryliktą pagal skirstymą 28-erių metų čekę Lucie Safarovą.

Tai bo jau dvidešimtas S. Williams laimėtas „Didžiojo kirčio“ serijos turnyras, o iš viso jos sąskaitoje jau 67 laimėti WTA turnyrai per visą karjerą.

Kartu su pagrindiniu prizu S. Williams, kuri šių pirmenybių Paryžiuje finale žaidė ketvirtą kartą, atiteko 2000 WTA klasifikacijos taškų ir 1,8 mln. eurų čekis.

Pirmą kartą karjeroje „Didžiojo kirčio“ serijos turnyro vienetų finale žaidusi L. Safarova tenkinosi 1300 WTA reitingo taškų bei 900 tūkst. eurų piniginiu prizu.

Daugiau nei S. Williams „Didžiojo kirčio“ serijos turnyrų per savo karjerą yra laimėjusios tik australė Margaret Court (24) bei vokietė Steffi Graff (22).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)