Lietuvos žurnalistų sąjungos „Press‘o“ komanda turnyrą pradėjo lygiosiomis 1:1 su „Polskie Radio“. Antrose rungtynėse lietuviai 2:1 įveikė Slovakijos žurnalistus. Lygiosios 2:2 su lenkų „TVN24“ komanda „Press‘ui“ lėmė antrą vietą grupėje ir kelialapį į antrą turnyro dieną vykusias atkrintamąsias varžybas.

Ketvirtfinalio rungtynių su „TVP“ televizijos atstovais pagrindinis laikas baigėsi be įvarčių 0:0. Trijų baudinių serija sėkminga buvo lietuviams. „Press‘o“ vartininkas atrėmė abu lenkų baudinius, o lietuviai abu realizavo ir tapo vienintele užsienio komanda, patekusia į pusfinalį.

Nuo praėjusių metų turnyro Gnievine net septynių „Press‘o“ nepralaimėtų rungtynių serija nutrūko pusfinalyje. Rezultatu 0:2 pralaimėta vėliau čempionais tapusiems „Polsat Sport“ žurnalistams.

Kovoje dėl bronzos „Press‘as“ 1:0 įveikė „TVN24“ žurnalistus ir iškovojo trečią vietą. Finale „Polsat Sport“ rezultatu 1:0 įveikė „Gazeta Wyborcza“ žurnalistus.

Jau po dviejų savaičių futbolą žaidžiantys žurnalistai rinksis Druskininkuose. Čia jau vienuoliktus metus iš eilės vyksiančiame tarptautiniame žurnalistų futbolo turnyre žais dvylika komandų iš vienuolikos valstybių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)