Pergales iškovojo Paulius Pultinevičius, nugalėjęs Vaidą Šetkauską ir Tomas Laurušas, įveikęs Gytį Vaičekauską. Vaidas Sakalauskas ir Mindaugas Beinoras sužaidė taikiai.

Po aštuonių turų, surinkęs 7 taškus, pirmauja dabartinis Lietuvos čempionas tarptautinis didmeistris (TM) Š. Šulskis. Jis laimėjo šešias partijas ir dukart sužaidė lygiosiomis. Ketvirtadienio rytą čempionas susitiks su vienu tašku atsiliekančiu septyniolikmečiu T. Stremavičiumi, kuriam artimiausiu metu bus suteiktas tarptautinio meistro (TM) vardas. Pergalė paskutiniame ture garantuotų jaunajam šachmatininkui čempiono vardą dėl geresnių papildomų rodiklių.

Po 5 taškus turi ir dėl trečios vietos kovoja TM T. Laurušas ir TD Aloyzas Kveinys. Pastarasis teoriškai gali šoktelėti ir į antrą poziciją, jei pasiektų pergalę prieš V. Šetkauską, o T. Stremavičius - pralaimėtų.

Paskutinio turo pradžia – ketvirtadienį 10 valandą ryto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją