P. Krasnovskis ir M. Grigaravičius buvo savo komandose vieni iš lyderių, todėl „Utenio“ trenerių kolektyvas tikisi, kad jų patirtis svariai pasitarnaus LFF A lygoje debiutuojančiai Utenos reprezentacinei komandai.

Gynėjas M. Fridrikas nuomos pagrindais keliasi į „Utenio“ klubą iš Vilniaus „Žalgirio“. Praėjusiais metais M. Fridrikas nebuvo pagrindinės sudėties žaidėjas, todėl negaudavo daug progų išbėgti į aikštę.

„Sudėtyje turime keturis vidurio gynėjus, todėl treneris nusprendė, kad Mantui bus naudinga suteikti žaidimo laiko kitoje komandoje“, – sakė FK „Žalgirio“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius.

26-erių metų gynėjas sulaukė nemažo susidomėjimo tarp A lygos komandų: tuo pačiu metu jį viliojo net penki skirtingi klubai.

„Užvakar Mantas buvo nuvykęs į Klaipėdą, kur turėjo pokalbį su „Atlanto“ klubu, bet galiausiai pasirinko Utenos ekipą“, – situaciją komentavo M. Nikoličius.

Praėjusiame 2014 metų sezone M. Fridrikas sužaidė 4 rungtynes, visas jas pradėjo startinėje žalgiriečių sudėtyje ir per 360 žaidimo minučių pasižymėjo vienu įvarčiu. Prieš prisijungdamas prie Lietuvos čempionų, gynėjas atstovavo „FBK Kaunas“, Danijos FC „Fyn“ ir „Šiaulių“ klubams.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!