SWAT – tai Lietuvos bušido federacijos organizuojamas kovos sporto šakų turnyrų ciklas Lietuvoje, siekiant populiarinti kovines sporto šakas ir kelti sportininkų meistriškumą. Čia dalyvauja ne tik jau profesionalais tapę dvikovos sporto šakų atletai, bet ir sparčiai kylantys Lietuvos bei užsienio šalių kovotojai. Populiarumu ir profesionalumu nenusileidžiantys didiesiems turnyrams SWAT įgavo didelį populiarumą visoje Lietuvoje ir į renginius pritraukia vis daugiau dvikovių sporto šakų aistruolių.

Šiame turnyre susikaus kovotojai iš Lietuvos, Latvijos ir Lenkijos. Būtent šio vakaro metu prieš didįjį bušido turnyrą „KOK WORLD GP 2015“, kuris vyks kovo 14 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje, paskutines kontrolines kovas kovos Karolis Buslys ir neseniai iš Azijos grįžęs Matas Stebuliauskas. SWAT turnyre taip pat dalyvaus gerai žinomi kovotojai: Andrejus Zozulija, Mantas Juozeliūnas, Eimantas Kveliunas, Vytautas Sadauskas, Mantas Kislius ir kiti.

Palaikyti bušido kovotojų į šį turnyrą atvyks daug garbingų svečių. Be to, sirgalių akis džiugins nuostabus „Bushido Angels“ merginų pasirodymas.

Tie, kas neturi galimybės atvykti į renginių oazę „Crystal club“, nenusiminkite, nes šį įspūdingą turnyrą galės stebėti gyvai per DELFI TV.
Renginio metu, be įspūdingų kovų, bus daug malonių staigmenų kovinio sporto mėgėjams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)