Galutinėje įskaitoje tarp 119 dalyvių A. Katkovaitė buvo 71-a, o V, Ažukaitė išsaugojo 97-ą vietą.

Vaikinų taurės etape Rygoje (Latvija) dalyvavo gausesnis lietuvių desantas, tačiau Matas Bartaška, Arnas Salokas, Giedrius Kazakevičius ir Povilas Markevičius, savo pogrupiuose laimėję po vieną kovą, į atkrintamą etapą nepateko.

Geriau sekėsi Rokui Juknai ir Kasparui Šatkauskui, kurie laimėjo 2 kovas iš 6, bei Edgarui Dvariškiui, pogrupyje įveikusiam 3 priešininkus iš 6. Trys pastarieji sportininkai pateko į atkrintamą etapą, tačiau visiems teko palikti varžybas jau po pirmos kovos.

Fechtavimasis

R. Jukna pralaimėjo vokiečiui Samueliui Unterhausenui (10:15), E. Dvariškis – lenkui Maciejui Golecui (9:15), K. Šatkauskas – norvegui Knutui Martinui Karlsenui (9:15).

Galutinėje įskaitoje tarp 132 dalyvių vaikinai užėmė tokias vietas: E. Dvariškis – 81-ą, K. Šatkauskas – 95-ą, R. Jukna – 97-ą, G. Kazakevičius – 106-ą, M. Bartaška – 108-ą, A. Salokas – 114-ą, o P. Markevičius – 115-ą.

Tai buvo paskutiniai tarptautiniai turnyrai prieš vasario mėnesio pabaigoje vyksiantį Europos jaunių ir jaunimo čempionatą Maribore (Slovėnija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją