Susirinkimo metu buvo apžvelgti praėjusiųjų metų renginiai, buvo pristatytas ir patvirtintas 2015 metų sporto renginių kalendorius. Susirinkimo metu buvo išrinktas ir patvirtintas vyriausias varžybų teisėjas ir vyriausias treneris. Jais tapo Vytautas Smirnovas ir Ričardas Piepolis.

Tam, kad federacijos prezidentui būtų lengviau spręsti įvairius klausimus ir priimti sprendimus, buvo išrinkta LGF taryba. Į tarybą buvo išrinkti Mindaugas Smirnovas, Donatas Uktveris, Rokas Naruševičius, Modestas Ušinskas ir Dainius Burokas. Susirinkimo metu buvo sudaryta ir patvirtinta Lietuvos graplingo rinktinė. Ne mažiau svarbus buvo ir tarptautinių graplingo taisyklių aptarimas. Taip pat buvo tariamasi ir dėl bendros vasaros sporto stovyklos organizavimo.

Aptarus visus numatytus darbotvarkės klausimus, vyko 2014 metų geriausių sportininkų, trenerių, varžybų teisėjų ir darbuotojų apdovanojimas. Pirmiausiai buvo pagerbti geriausius sportinius rezultatus pasiekę sportininkai ir juos paruošę treneriai.

Į geriausių sportininkų ir trenerių penketuką pateko ir taurėmis buvo apdovanoti: Modestas Povilaitis, atstovavęs sporto klubams „Titanas“ ir „Voras“ bei jo treneris Renardas Gustainis, Rokas Petraitis iš klubo „Vale Tudo“ ir jo treneris Artemijus Sitenkovas, Ignas Niekis iš klubo „Team Legion“ ir jo treneris Rokas Naruševičius, Edvardas Kiršanskas iš Pakruojo klubo „Skorpionas–BJJ“ ir Algirdas Juozas Petkelis iš Vilniaus klubo „Smauglys ir jo treneris Ričardas Piepolis.

Padėkos raštais už gerą sportininkų paruošimą, siekiant aukštų sportinių rezultatų, buvo apdovanoti treneriai, kurių sportininkai pateko į LGF rinktinę. Tai: Vytautas Smirnovas (Šakių sporto klubas „Ošimas“), Mindaugas Smirnovas (Jurbarko sporto klubas „Pantera“), Algimantas Bankauskas (Jonavos sporto klubas „Sparta“), Konstantinas Mokšinas (Vilniaus sporto klubas „Udar“), Donatas Uktveris (Kauno sporto klubas „Figter Hause“), Kastytis Stankevičius (Utenos sporto klubas „Impulsas“), Saulius Bučius (Tauragės sporto klubas „Taurris“), Antanas Kasteckas (Plungės dziudo klubas), Danielius Girdiušas (Vilniaus sporto klubas „Lutador“) ir Aleksas Purčinas (Kauno sporto klubas).

Už objektyvų ir sąžiningą teisėjavimą padėkos raštais buvo apdovanoti varžybų teisėjai Donatas Sandonavičius, Marius Neverauskas, Valdas Morkevičius, Vaidas Paspirgėlis, Dainius Burokas ir Tautvydas Antanaitis.

Neliko pamiršti ir kiti darbuotojai, kurių pagalba reikalinga organizuojant sporto renginius ir varžybas. Padėkos raštai buvo įteikti Aurelijai Šukytei, Linutei Čikanavičienei, Vilmai Gaidienei, Mariui Sarapinui ir Algiui Ramanauskui.

Po apdovanojimų ceremonijos, visi dalyviai buvo pakviesti pasivaišinti federacijos vienų metų gimtadienio proga, iškeptu tortu, pasidalinti mintimis ir pabendrauti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją