„9999 LT“ įmonės direktorius Algerdas Urbonavičius, anksčiau pats žaidęs rankinį, pripažino, kad ši sporto šaka jam itin artima. Pasak A. Urbonavičiaus, noras prisidėti prie jaunimo užimtumo ir nulėmė apsisprendimą dėl partnerystės: „Mes džiaugiamės, kad turime galimybę padėti Lietuvos sportininkams tobulėti bei siekti užsibrėžtų tikslų. Taip pat viliamės, kad geri rezultatai pritrauks dar daugiau jaunų žmonių į sporto sales ir leis jiems turiningai bei aktyviai leisti laisvalaikį.“

LRF generalinis sekretorius Miglius Astrauskas taip pat neslėpė džiaugsmo pasirašyta bendradarbiavimo sutartimi su stabilia įmone, kuri vykdo veiklą, susijusią su tauriaisiais metalais ir brangakmeniais.

Anot M. Astrausko, džiaugsmą kelia ne tik pradėta nauja partnerystė, tačiau ir sėkmingai bei kryptingai nuveikiami darbai federacijoje: „Itin malonu, jog mūsų ir partnerių nuomonės sutapo dėl sporto misijos šalyje, kad ne vien rezultatas svarbu, tačiau ir su jaunimo auklėjimu, švietimu susijusi veikla, kurią mes skatiname per sportą. Suprantama, kad parama mums bus labai naudinga ir palengvins tam tikrų tikslų įgyvendinimą. Dirbti tampa dar maloniau, kai matai, kad federacijos darbuotojų įdėtos pastangos duoda saldžių vaisių.

Tikimės, kad mūsų partnerių dar daugės ir atsiras norinčių prisidėti prie jaunimo ugdymo bei prie rankinio sporto šakos masiškumo ar sportininkų meistriškumo lygio didinimo. Šiek tiek gaila, jog ne visos problemos sprendžiasi greitai. Efektyvesnei federacijos veiklai užtikrinti labai padėtų išspręstas federacijos prezidento klausimas. Vis dar intensyviai ieškome tinkamo žmogaus, kuris galėtų užimti garbingas prezidento pareigas.“

Primename, jog nuo 2013-ųjų metų gruodžio mėnesio LRF prezidento pareigas eina Antanas Skarbalius, kuris pakeitė dabartinį Kūno Kultūros ir Sporto Departamento (KKSD) generalinį direktorių Edį Urbanavičių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)