Kaip skelbiama oficialioje Ispanijos ekipos svetainėje, artimiausiu metu 28-erių metų futbolininkas atliks medicininį patikrinimą ir sausio 2-ąją dieną taps CF „Valencia“ žaidėju.

Įdomu tai, kad CF „Valencia“ už „Benfica“ saugą nepagailėjo net 25 milijonų eurų. Manoma, kad pats futbolininkas padės parašą ant ketverių metų sutarties.

Argentinos rinktinės narys Lisabonos komandoje rungtyniavo nuo 2011 metų. Per šį laikotarpį jam kartu su klubu pavyko iškovoti keturis titulus ir kartą triumfuoti Portugalijos čempionate.

Praeityje E. Perezas, kuris su Argentinos rinktine nužygiavo iki pat 2014 m. pasaulio čempionato finalo, taip pat yra vilkėjęs „Godoy Cruz“ ir „Estudiantes“ vienuolikių marškinėlius.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją