Jis namuose 16,1 tūkst. žiūrovų akivaizdoje po baudinių serijos 1:2 (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 0:1) turėjo pripažinti dešimtą pergalę per 34 mačus iškovojusios Rytų konferencijos autsaiderės Karolinos „Hurricanes“ (24 taškai) komandos pranašumą.

Tai buvo aštuntoji Naujojo Džersio ekipos nesėkmė per paskutiniąsias 11 rungtynių , o 36-erių metų lietuvis dėl kojos traumos praleido jau aštuntą iš eilės savo klubo mačą reguliariajame sezone.

Įvartį nugalėtojams pelnė Ronas Hainsey'as (51:59), vienintelį bei pergalingą baudinį realizavo Chrisas Terry'is, o „Hurricanes“ vartininkas Antonas Chudobinas atrėmė 18 varžovų metimų ir visus tris smūgius baudinių serijoje.

Arenos šeimininkų gretose vieninteliu įvarčiu pasižymėjo Stephenas Gionta (13:32), o „Devils“ vartininko Cory'io Schneiderio sąskaitoje – 32 atremti varžovų metimai.

Kiti rezultatai:

Bostono „Bruins“ – Nešvilio „Predators“ 5:3
Niujorko „Islanders“ – Monrealio „Canadiens“ 1:3
Niujorko „Rangers“ – Vašingtono „Capitals“ 4:2
Minesotos „Wild“ – Filadelfijos „Flyers“ 2:5
Dalaso „Stars“ – Toronto „Maple Leafs“ 0:4
Detroito „Red Wings“ – Bafalo „Sabres“ 6:3
Tampos „Lightning“ – Pitsbergo „Penguins“ 4:3
Edmontono „Oilers“ – Arizonos „Coyotes“ 1:5
Kolorado „Avalanche“ – Sent Luiso „Blues“ 5:0
Čikagos „Blackhawks“ – Vinipego „Jets“ 1:5

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)