Mėgėjų B grupėje, kurioje varžėsi 40 porų, nugalėtojais tapo Eligijus ir Milda Mozūraičiai, finale rezultatu 10:8 nugalėję Agnę ir Algirdą Babelius. Trečiąją vietą iškovojo Julija Kosareva ir Justinas Seliuta, kovoje dėl trečiosios vietos rezultatu 9:7 palaužę Viliaus Vaicekausko ir Airidos Čepulienės porą.

Mėgėjų A grupėje, kurioje dalyvavo labiau patyrę teniso mėgėjai, didesnio pasipriešinimo nesulaukė nuolatiniai mėgėjų turnyrų dalyviai Eglė Jurkevičienė ir Andrius Morkūnas. Finaliniame mače rezultatu 9:7 jie įveikė Emilio Subatos ir Birutės Miliauskienės porą. Trečiosios vietos nugalėtojais tapo Jevgenijus Tekutjevas ir Aušra Rudienė, mače dėl trečiosios vietos įveikę Moniką Sabaliauskaitę ir Germaną Sudrabą.

Aršiausios kovos vyko grupėje „profesionalas + mėgėjas“. Šioje grupėje dalyvavo 15 porų, kurias sudarė profesionalo patirties turintys žaidėjai ir teniso mėgėjai. Visus keturis mačus laimėjo ir pirmosios vietos nugalėtojais tapo Vilniaus teniso akademijos trenerė Skaistė Bražėnaitė ir verslininkas Dainius Vasiliauskas. Finaliniame mače rezultatu 9:6 jie įveikė daugkartinę Lietuvos čempionę Gabrielę Lenciną ir chirurgą Tadą Tarasevičių. Mažojo finalo nugalėtojais tapo Augustinas Deksnys ir Justina Kubiliūtė, mače dėl trečiosios vietos rezultatu 8:6 nugalėję Mažvydą Gražį ir Eriką Paulę.

Kalėdinis mišriųjų dvejetų teniso turnyras vyksta kiekvienais metais tuo pačiu laiku nuo 2004 metų. Turnyro išskirtinumas tas, kad jame vyrai ir moterys žaidžia kartu – poras sudaro tėvai ir vaikai, vyrai ir žmonos, treneriai ir auklėtiniai, kolegos ir draugai. Turnyras kiekvienais metais sutraukia vis daugiau teniso mėgėjų iš visos Lietuvos.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)