Ši informacija pasitvirtino – gargždiškiai neatvyko į paskutinę sezono akistatą su „Žalgiriu“. Dėl šios priežasties sostinės klubo futbolininkas Linas Pilibaitis neteko galimybės pakovoti dėl rezultatyviausiojo čempionato žaidėjo titulo. Žalgiriečio sąskaitoje – septyniolika tikslių smūgių.

Nesulaukę varžovų „Žalgirio“ žaidėjai ir treneriai susigrūmė draugiškose rungtynėse su ištikimiausių sirgalių „Pietų IV“ komanda.

Gargždiškiai jau antrą kartą šiame sezone neatvyko į rungtynes, kiek anksčiau „Bangos“ futbolininkai buvo nepasirodę ir dublerių čempionato dvikovoje. Tokiu būdu, anot LFF varžybų ir renginių vadybininko Ričardo Zdančiaus, pakartotinai atsisakęs rungtyniauti Gargždų „Bangos“ klubas pažeidė 39-ą Drausmės kodekso straipsnį.

Be to, buvo pažeistas 30-ojo DK straipsnio punktas, pagal kurį šis nesportiškas Gargždų „Bangos“ klubo elgesys yra prilygintinas atliktai žalai LFF, Lietuvos futbolo ir jo dalyvių įvaizdžiui bei reputacijai.

Sankcijos gargždiškiams bus paskelbtos kitą savaitę įvyksiančiame Drausmės komiteto posėdyje.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)