Savo balsą iki lapkričio 30 d. galite atiduoti ČIA.

Laureatus rinks ne tik internautai, bet ir futbolo specialistai, žiniasklaidos atstovai. Sudėjus jų balsus paaiškės nugalėtojai, kurie bus paskelbti ir apdovanoti gruodžio 4-ą Lietuvos futbolo sezono uždarymo šventėje.

Geriausio Lietuvos futbolininko rinkimai vyksta jau 50-ą kartą. Pernai šis prizas atiteko Mindaugui Kalonui. Nuo 1992 m. vykstančiuose Lietuvos čempionato geriausio žaidėjo rinkimuose praėjusiais metais nugalėjo Nerijus Valskis.

Geriausias treneris ir perspektyviausias žaidėjas renkami septintą kartą, o paskutiniais laureatais tapo Konstantinas Sarsanija ir Gratas Sirgėdas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)