27-erių dabartinis reitingo lyderis nugalėjo visus tris savo oponentus A grupėje, neleidęs varžovams laimėti nė seto, ir pateko į pusfinalį.

Tokio Serbijos tenisininko pasirodymo pakako užsitikrinti šio sezono pirmos planetos raketės vardą. Tris ar daugiau kartų metus baigti reitingo viršūnėje iki šiol buvo pavykę šešiems žaidėjams: amerikiečiams Pete'ui Samprasui, Jimmy Connorsui, Ivanui Lendlui, Johnui McEnroe, šveicarui Rogeriui Federeriui ir ispanui Rafaeliui Nadaliui.

Kitame A grupės susitikime penktadienio vakarą šveicaras Stanislasas Wawrinka (ATP-4) įveikė kroatą Mariną Čiličių (ATP-9) 6:3, 4:6, 6:3 ir taip pat pateko į pusfinalį.

Kovoje dėl vietos finale šeštadienį S. Wawrinkos laukia tautietis R. Federeris (ATP-2), N. Djokovičius varžysis su japonu Kei Nishikori (ATP-5).

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)