Nugalėtojais tapo Alina Čepurnienė (moterų „physique“ kategorijoje), Tomas Dubauskas (klasikinio kultūrizmo kategorijoje, abu – Marijampolės „Tauras“), Renata Marcinkutė (kūno fitneso kategorijoje, Jurbarko „Progresas“) ir Kristina Narbutaitytė (bikini fitneso kategorijoje, Klaipėdos „Jėga ir grožis“).

Antras vietas iškovojo Vytautas Janulevičius (kultūrizmo iki 80 kg kategorijoje), Regimantas Sinkevičius (vyrų „physique“ kategorijoje, abu – Marijampolės „Tauras“) ir Eglė Gestautaitė (bikini fitneso kategorijoje, Klaipėdos „Jėga ir grožis“).

Treti buvo Tomas Kudelis (kultūrizmo virš 90 kg kategorijoje, Jurbarko „Progresas“) ir Marius Arlauskas (klasikinio kultūrizmo kategorijoje, Marijampolės „Tauras“).

Į finalininkų gretas taip pat pateko Daiva Varnelienė (kūno fitneso kategorijoje, Marijampolės „Tauras“), kuri užėmė ketvirtą vietą ir Vytautas Žylė (kultūrizmo iki 80 kg kategorijoje, Klaipėdos „Jėga ir grožis“), kuris buvo penktas.

Varžybose dalyvavo 133 sportininkai iš Čekijos, Austrijos, Estijos, Belgijos, Slovakijos, Lenkijos, Kroatijos ir Lietuvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)