Penktadienį vienetų varžybų ketvirtfinalyje vokietis Matthiasas Bachingeris 4:6. 6:4, 6:4 nugalėjo prancūzą Adrianą Mannarino ir pusfinalyje susitiks su pirma turnyro rakete čeku Tomašu Berdychu, kuris neturėjo vargo su rumunu Mariusu Copilu – 6:2, 6:2.

Tuo metu antru skirstytas 23-ejų bulgaras Grigoras Dimitrovas (ATP-10) penktadienį pademonstravo kosminį tenisą ir plėšte išplėšė pergalę prieš ilgai pirmavusi Jacką Socką iš JAV – 5:7, 6:4, 6:3.

Antro seto viduryje paduodant bulgarui (rezultatui esant 2:2 ir 30:0) jis laimėjo du taškus iš eilės tokiais smūgiais, po kurių varžovas tiesiog liko stovėti sustingęs, o visa Stokholmo arena pakilo ant kojų. Pirmą tašką G. Dimitrovas laimėjo žaibiškai sureagavęs į galingą J. Socko kirtį ir atmušęs kamuoliuką dešine ranka per nugarą, o antrą – pademonstravęs neįtikėtiną reakciją ir išmonę bei prakišęs raketę sau tarp kojų.

Dėl vietos „If Stockholm Open“ finale G. Dimitrovas surems raketes su australu Bernardu Tomičiumi, kuris 0:6, 6:4, 7:6 (8:6) eliminavo ispaną Fernando Verdasco.

Be pagrindinio prizo vienetų varžybų nugalėtojui atiteks 94 500 eurų čekis bei 250 įskaitinių ATP klasifikacijos taškų.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)