A. Kazakevičius svorio kategorijoje iki 80 kilogramų (12 dalyvių) anksčiau laiko įveikė kazachą Jassulaną Košanovą, vokietį Pascalį Eiselę (3:0) ir Aleksandrą Šyšmaną (4:1) iš Ukrainos.

M. Mizgaičiui vietą ant aukščiausios pakylos garantavo greita pergalė prieš Porą Naveeną iš Indijos, laimėjimas prieš amerikietį Davidą Arendtą (8:0) ir įspūdingas pasirodymas finale, kuomet lietuvis per 3 min. 52 sek. ant menčių paguldė ukrainietį Aleksandrą Černeckį. Svoryje galynėjosi 10 sportininkų.

Imtyje dėl bronzos V. Venckaitis neprilygo nugalėtojui Karapetui Čalijanui iš Armėnijos, tačiau užtikrintai nugalėjo alžyrietį Abdekarimą Oukalį (9:0).

Pirmoje kovoje L. Adomaitis buvo tris kartus įspėtas už pasyvumą ir arbitrai atidavė pergalę Vokietijos imtynininkui Ramsinui Azizsirui. Varžovas pateko į finalą ir suteikė galimybę mūsiškiui išmėginti jėgas kovoje dėl bronzos. Lemiamoje imtyje L. Adomaitis buvo akivaizdžiai pranašesnis už suomį Antti Makineną ir nugalėjo skandinavą rezultatu 8:0.

Po kojos traumos atsigaunantis Vilius Laurinaitis pralaimėjo kazachui Jassulanui Syzdykovui (2:3) ir tenkinosi 7-ą vieta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją