Į Lenkijoje vykstantį Europos čempionatą susirinko sportininkai daugiau nei iš 40 šalių. Lietuvos Muay Thai sąjungos generalinis sekretorius Nerijus Lukšas džiaugiasi, kad lietuviai patenka į aukščiausio lygio kovotojų gretas.

„Mūsų sportininkai savo meistriškumu nenusileidžia geriausiems kovotojams. Galėčiau išskirti Martyno kovą, kai jis varžovą į nokdauną pasiuntė vos per keturiasdešimt sekundžių. Efektingai pasirodė ir Rokas. Savo pirmoje dvikovoje varžovą iš Makedonijos į nokdauną jis pasiuntė net du kartus“, – pasakojo N .Lukšas.

Šis čempionatas yra itin sėkmingas kovotojos karjerą neseniai pradėjusiai V. Masiokaitei. Sportininkė jau ruošiasi finalui, o jos varžovė paaiškės penktadienį.

„Vaidos laukia svarbi kova, žiūrėsime, kaip jai pavyks susitvarkyti su psichologiniais dalykais, nes jai tai yra pirmosios tokio lygio varžybos. Bet kokiu atveju, Vaidos pasiekimas jau pranoko visus mūsų lūkesčius“, – džiaugėsi Lietuvos delegacijos vadovas.

Muay Thai Europos čempionato finalai vyks rugsėjo 28 dieną. Jau dabar aišku, kad visi penki Lietuvos sportininkai namo grįš su apdovanojimais. Finalų kovose liks tik išsiaiškinti, kokios spalvos medaliai papildys geriausių Lietuvos kovotojų trofėjų kolekcijas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)