Mačas baigėsi taikiai be įvarčių, taigi šio pusfinalio nugalėtojas galutinai paaiškės tik atsakomajame susitikime.

"Chelsea" 0 - 0 "Liverpool"

Komandos pradėjo rungtynes atsargiai, o pirmąją realią progą pasižymėti turėjo svečiai iš Liverpulio, kai Johnas Arne Riise iš Xabi Alonso gavo kamuolį baudos aikštelėje, suklaidino du gynėjus, tačiau smūgiavo tiesiai į "Chelsea" vartininką Petrą Cechą. Netrukus puikios galimybės neišnaudojo Londono klubo lyderis Frankas Lampardas, po Joe Cole'o perdavimo galva iš kelių metrų pasiuntęs kamuolį virš vartų.

Žaidimas klostėsi apylygiai ir "Liverpool" stengėsi niekuo nenusileido varžovams, tuo tarpu 39 minutę šeimininkų ekipą išgelbėjo vartininkas, sužaidęs puikiai ir kumščiu sugebėjęs atmušti į vartų kamputį skriejantį Milano Barošo galva smūgiuotą kamuolį.

Antrąjį kėlinį "Chelsea" pradėjo aktyviau, tačiau jiems niekaip nesisekė pralaužti organizuotos "Liverpool" gynybos. Savo ruožtu svečiai kontraatakavo, ir 68 minutę vos į aikštę įbėgęs Djibrillis Cisse, po puikios jo komandos draugų kombinacijos aikštės viduryje, gavo kamuolį baudos aikštelės krašte, bet smūgiavo šalia vartų.

Mačui artėjant į pabaigą Londono ekipa vis labiau spaudė varžovus, bet taip ir nesugebėjo pasižymėti - intriga išlieka, ir komandoms santykius teks išsiaiškinti atsakomosiose rungtynėse "Anfield" stadione po savaitės.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją