Daugiau nei dešimt metų draugaujanti anykštėnų pora senai gyvena kaip šeima, nors oficialiai savo santykių dar neįteisino.

„Viskas bus. Ateis savaime. Mes abu laukiame vestuvių“, – juokėsi Arminta priminus Giedriaus mamos Dalios Titenienės pirmadienį išsakytą prisipažinimą, kad ji labai laukia sūnaus ir jo sužadėtinės vedybų.

Mykolo Romerio universiteto studentė A. Samuilytė neslėpė – ji norėjo būti Berlyne ir iš arti stebėti sužadėtinio startus. Tačiau nevažiavo, nes pati buvo plaukikė, todėl žino – ji Giedriui nebūtų padėjusi: „Jam varžybų metu reikia susikaupimo ir vienatvės.“

Europos čempionatą, kuriame 25 metų G. Titenis iškovojo vieną sidabro (50 m krūtine) ir du bronzos (100 m ir 200 m krūtine) medalius, Arminta žiūrėjo draugų būryje.

„Vienai būtų per sunku, nes emocijos trykšta per kraštus. Sunku, labai išgyvenu. Bet tai normalu, juk plaukia artimas žmogus“, – paaiškino mergina, su mylimuoju susipažinusi baseine.

Pora neskubės iškart švęsti G. Titenio sėkmės. „Kitą savaitgalį skrendame į Romą. Tai ten ir atšvęsime“, – šyptelėjo A. Samuilytė.