Incidentas įvyko praėjusį penktadienį, kuomet argentinietis pirmame kėlinyje nevaldė savo emocijų ir pagrindinio teisėjo buvo išvytas iš aikštės.

Ispanijos futbolo federacija už įžūlų stratego elgesį nusprendė jį pamokyti griežta diskvalifikacija bei 4 tūkstančių eurų bauda.

Oficialioje federacijos svetainėje skelbiama, kad dvejų rungtynių nuobauda jam buvo skirta už pernelyg audringas emocijas po teisėjo sprendimų, ketverių – už ketvirto teisėjo užsipuolimą ir dar vienerių rungtynių diskvalifikacija dėl plojimų ir nenoro palikti aikštę po galutinio teisėjo sprendimo.

Primename, kad „Atletico“ futbolininkai net ir be D. Simeone nurodymų 1:0 įveikė „Real“ ir iškovojo pirmą sezono trofėjų (pirmas mačas – 1:1).

Tačiau „La Liga“ čempionato starte „Atletico“ išbarstė du taškus, nes sužaidė lygiosiomis 0:0 su kita miesto komanda „Rayo Vallecano“.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)