Kartu su R. Kaukėnu „Aplenkime vėžį“ komandoje bėgo aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, dainininkas Vaidas Baumila, krepšininkas Mindaugas Lukauskis su šeima, LKL rungtyniaujančio Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkai, vandensvydininkai, Kauno miesto tarybos narys Artūras Orlauskas ir kiti.

Vardan kilnaus tikslo bėgo apie 150, o fondui registruodamiesi varžyboms paaukojo dar tiek pat asmenų. Kartu su rėmėjų pagalba iš viso buvo surinkta per 8 tūkst. litų paramos.

Šiemet R. Kaukėno paramos grupės komanda buriama iš naujo. Tikslas – pritraukti dar daugiau žmonių, įveikti tą patį mini maratoną ir dar kartą aplenkti vėžį.

„Kviečiu ir šiemet prisijungti prie mūsų komandos Vilniaus maratone. Sportas – sveikata, o bėgdami kartu su mumis suteiksite galimybę pasveikti ir sunkiai sergantiems vaikams. Pasirinkę 4,2 km distanciją, pažymėkite, kad atstovausite R. Kaukėno komandai „Aplenkime vėžį“ ir dalis Jūsų dalyvio mokesčio bus skirta vėžiu sergantiems vaikams paremti“, – sakė R. Kaukėnas.

Prisidėti prie akcijos galima ir registruojantis į bet kurią maratono distanciją. Tereikia registracijos lango apačioje susirasti R. Kaukėno paramos fondą ir uždėti varnelę prie 5, 25 arba 50 litų aukos.

Maratonas Vilniuje vyks šių metų rugsėjo 14 dieną. Pirmiems dalyviams, prisijungusiems prie R. Kaukėno komandos, bus padovanoti proginiai „Adidas“ marškinėliai.

Nuotraukos autorystė – A. Lekavičius

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)