Sostinės mėgėjų futbolo pasaulyje šiuo metu prie pabaigos artėja vasaros pertrauka. Nuo II rato pradžios VRFS rengiamo Lietuvos III lygos Vilniaus regiono čempionato visų rungtynių eigą bus galima stebėti tiesiogiai tinklalapyje vilniausfutbolas.lt. Tiesiogiai bus pateikiama informacija ne tik apie rezultatą, bet ir kamuolio kontrolės laiką, pražangas, smūgius į vartų plotą, greta vartų, nuošales ir kitą futbolo pasaulyje įprastą statistiką.

„Pasirašėme bendradarbiavimo sutartį su bendrove „Bitė Lietuva“ ir būtent ji suteikė mums galimybę sukurti visiškai naują produktą Lietuvoje, – sakė VRFS direktorius ir SFL prezidentas Paulius Malžinskas. - Vilniaus regionas pasižymi išskirtinėmis iniciatyvomis Lietuvos futbolo pasaulyje, stengiamės būti šiuolaikiški, pateikti įvairių naujovių. Naujasis statistikos modulis – dar viena dovana visiems futbolą mylintiems Vilniaus regiono gyventojams.“

VRFS pasirūpins III lygos rungtynių statistikos pateikimu, bet naujuoju moduliu galės naudotis ir IV bei V šalies lygose rungtyniaujančios SFL komandos.

„Visos komandos gali atsisiųsti rungtynių statistikos ir įvykių įvedimo modulį ir transliuoti įvykius iš savo rungtynių. Viskas, ko reikia – kad mobilus įrenginys turėtų prieigą prie interneto. Visų ekipų vadovams jau pateikėme išsamias instrukcijas, kaip naudotis statistikos moduliu“, – pasakojo P. Malžinskas.

VRFS rengia sostinės regiono 3 pakopų mėgėjų čempionatus, vaikų, moterų ir senjorų pirmenybes, kuriose varžosi per 100 komandų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)